لیست اختراعات محمد رضا مرادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1391/02/24
مالک/مالکان: محمدرضا مرادي
تاریخ ثبت: 1391/08/20
مخترع/مخترعان: محمدرضا مرادي
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف : به صورت دستي و فردي از عيوب خطوط انتقال جريان آگاه مي شدند كه ايمني امر زماني رخ مي داد كه افت فشار در سيستم ايجاد مي شدند و جريان كاملا قطع مي شد اما با ساخت اين روبات ديگر نياز به نيروي انساني براي كنترل خطوط انتقال جريان سيال نمي باشد و اين روبات هر گونه نقص در خطوط را شناسايي كرده وبه مركز كنتزل مخابره مي كند . اين روبات به شكل يك حلقه مي باشد در داخل لوله هاي انتقال قرار مي گيرد و قابليت منقبض و منبسط را در لوله هايي كه قطر آنها تغيير مي كند را دارا مي باشد كه در طول لوله حركت مي كند و با سنسوره اي موجود و حسن گرمايي كه دارا مي باشد مي تواند عيوب خط انتقال جريان مانند شكستگي ترك خوردگي و .... را تشخيص داده و به مركز كنتزل مخابره كند .

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/21
مالک/مالکان: محمدرضا مرادي
تاریخ ثبت: 1391/08/20
مخترع/مخترعان: محمدرضا مرادي
خلاصه اختراع:

پوشش و محافظ جداول بلوكي

تاریخ ثبت: 1391/09/07
خلاصه اختراع:

دستگاه سيلابزني مغزه به منظور شبيه سازي جريان سيال در شرايط مخزن در مقياس آزمايشگاهي به كار برده مي‌شود. اين دستگاه به منظور مطالعات آزمايشگاهي فرآيندهاي ازديادبرداشت نفت در حالت هاي ثانويه و ثالثيه مانند تزريق گاز در حالتهاي مختلف، تزريق نانو، تزريق مواد شيميايي و ... قبل از اجراي پروژه هاي صنعتي به كار برده مي‌شود. محاسبات مربوط به تراوايي نسبي و مطلق سنگ و سيال را نيز مي‌توان بررسي نمود. در اين دستگاه جهت بالا بردن ضريب ايمني و سرعت عمل به جاي استفاده از پيچ و مهره در محفظه هاي انتقال سيال و نگهدارنده مغزه از درپوشهاي رزوه اي با گام بلند كه فشار بالاتري نيز تحمل مي‌كنند استفاده شده است. به منظور افزايش دقت نتايج بدست آمده تمامي گيج هاي فشار ثابت آنالوگ با مبدلهاي فشار جايگزين شده و براي ثبت داده هاي فشار و همچنين كنترل پمپ هاي تزريق از نرم افزار كامپيوتري استفاده شده است. طراحي سيستم به گونه اي است كه كمترين اتلاف حرارتي و كمتري فضاي حجم مرده (Dead Volume) را داشته باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/03
تاریخ ثبت: 1394/09/29
مخترع/مخترعان: محمدرضا مرادي
خلاصه اختراع:

محافظ ولتاژ برق و فراري دهنده حشرات علاوه بر اينكه وسايل الكتريكي متصل به ان را در برابر نوسانات ولتاژ برق محافظت مينمايد با استفاده از تكنولوژي روز دنيا و توليد فركانس الترسونيك قادر به دفع حشرات و حيوانات موزي از قبيل سوسك,موش,مار,عنكبوت, روتيل, مورچه,عقرب, مارمولك هزار پا , شپش و غيره..... كار دستكاه بدين طريق است كه دستكاه به دو برد الكترونيكي التراسونيك و مقايسه كننده ولتاژ مجهز مي باشد. فركانس ارسالي توسط اين دستكاه به صورت نامنتاوب بوده و به همين دليل هيچ موجوديبه التراسونيك اين دستكاه عادت نميكند و هچنين اين دستكاه بدليل عدم استفاده از سيستم الكترومغناطيس خطر ناشي از امواج دستگاههاي توليد الكترومغناطيس را ندارد.ميزان متراژموثر توسط اين دستگاه 60 متر مربع با ارتفاع 3 متر ميباشدكه در صورت اضافه شدن متراژ تنها كافي است تعداد دستگاه اضافه گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/26
تاریخ ثبت: 1395/07/26
خلاصه اختراع:

اختراع "پوشش‌دهي غشاهاي مستعمل اسمز معكوس به‌منظور استفاده در جداسازي گاز" در زمينه فني: بخش ج: شيمي ـ متالورژي، زير بخش: شيمي در حال حاضر يكي از بهترين روش‌هاي تصفيه و شيرين‌سازي آب‌هاي غير شرب مانند آب دريا در جهان غشاهاي اسمز معكوس مي‌باشد. غشاهاي اسمز معكوس پس از مدتي استفاده به علت افت عملكرد لازم است تا با غشاي نو تعويض گردد. در حال حاضر دفع مدول‌هاي مستعمل RO در حال تبديل شدن به يك معضل زيست‌محيطي است كه در شرايط فعلي هيچ راهكار اساسي براي حل اين مشكل وجود ندارد. يكي از راهكارهايي كه اخيراً به آن توجه شده است استفاده از غشاهاي مستعمل در عمليات تصفيه ديگر و يا يك عمليات تصفيه ضعيف‌‌تر است. به‌طور نمونه در چندين پژوهش استفاده مجدد غشاهاي مستعمل براي عمليات تصفيه ضعيف‌‌تر توسط محققين بررسي شده است. در همه اين مطالعات از اكسيدكننده‌‌هاي شيميايي قوي براي حذف لايه فعال پلي‌‌آميد غشاهاي مستعمل استفاده شده و عملكرد غشاي حاصل براي عمليات اولترافيلتراسيون و ميكروفيلتراسيون بررسي گرديده است. راه‌كاري كه در اين اختراع براي حل مشكل انباشت غشاهاي مستعمل پيشنهاد شده است پوشش‌دهي آن‌ها با پليمر PDMS و سپس استفاده از غشاي پوشش‌داده شده براي جداسازي گاز است. در اين اختراع در چند حالت، عمليات پوشش‌دهي روي غشاهاي مستعمل انجام شده است و از غشاهاي پوشش‌داده شده براي جداسازي گازهاي O2/N2 و CO2/N2 استفاده شده است.

تاریخ ثبت: 1399/07/16
خلاصه اختراع:

اين اختراع مرتبط با حوزه نورسنج هاي مينياتور قابل حمل مي باشد و به خصوص مي تواند در چند ناحيه طول موجي بكار برده شود. يكي از اساسي ترين كاربردهاي نورسنجي تعيين غلظت محلول هاي رنگي است. موانع استفاده وسيع از اين روش هزينه بالاي دستگاه هاي موجود، حمل و نقل دشوار، نياز به منبع برق و همچنين عدم امكان آناليز محلول هاي تك رنگ با رنگهاي متفاوت است. در اين اختراع منبع نور سفيد با دريافت انرژي الكتريسيته از باتري تلفن همراه يا يك باتري تعبيه شده در دستگاه، باريكه نور سفيد را توليد مي كند. اين باريكه پس از عبور از فيلتر نوري چرخان به نور تك رنگ تبديل شده و با نمونه برهمكنش مي كند. سپس شدت باريكه نور توسط دوربين تلفن همراه با قابليت رنگ سنجي و يا يك فوتوديود اندازه گيري مي شود و با مقايسه شدت اين باريكه با شدت باريكه مرجع، عبور و جذب محلول رنگي محاسبه مي شود. با رسم منحني درجه بندي غلظت محلول رنگي قابل محاسبه مي باشد. وجود فيلتر هاي رنگي بصورت همزمان و قابليت انتخاب هر يك از فيلتر ها سبب مي شود كه قابليت آناليز تمام محلول هاي تك رنگ در يك دستگاه كوچك ايجاد شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/20
تاریخ ثبت: 1390/04/04
خلاصه اختراع:

اختراع سيستم آنتن ديجيتال - آنالوگ با قابليت نصب در شرايط آب و هواي متفاوت مجهز به اصلاحگر موقعيت نوعي از آنتن مي باشد كه در آن از تكنولوژي اصلاحگر موقعيت براساس شرايط مورد نظر استفاده شده است. براي جلوگيري از تاثيرات منفي شرايط مرطوب بر روي محفظه آن از سوراخهاي جهت خروج آب استفاده شده است كه در صورت ورود آب به داخل محفظه گيرنده امكان خروج سريع آنرا فراهم مي نمايد. از آن مي توان به عنوان يك آنتن ديجيتال نيز استفاده كرد اين آنتن به صورتي طراحي شده است كه در صورت نياز بر روي سيستمهاي آنالوگ نيز نصب مي گردد. در اين آنتن از سيستم فيلتراسيون امواج استفاده شده است و قابليت تفكيك امواج مختلف را دارا مي باشد. همچنين مجهز به فيلتراسيون جريان برق مصرفي مي باشد و در آن از تكنولوژي كاور كردن مدارات سيستم دريافت با صفحات آلومينيومي استفاده شده است كه جلوي تاثيرات منفي نويز و القائات الكترومغناطيسي را مي گيرد. اين نوع آنتن جهت نصب در مناطق مختلف نياز به تغيير ندارد و در مقابل جريان باد داراي حالت ايروديناميك بوده و حداقل مقاومت را در مقابل باد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1381/10/19
مالک/مالکان: محمد رضا مرادي
تاریخ ثبت: 1382/04/18
مخترع/مخترعان: محمد رضا مرادي
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

موارد یافت شده: 8